Successos.- Detinguda una dona per robar joies en el domicili en el qual treballava cuidant un ancià


Actualizado 5/7/2011 20:44:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil ha detingut una dona per robar suposadament joies en el domicili en el qual treballava cuidant un ancià i que podrien estar valorades en uns 10.000 euros, segons han informat fonts de l'Institut Armat en un comunicat.

La investigació ha començat el passat 29 de juny, després que la dona de l'home que rebia les atencions de la detinguda, el qual va morir el mes anterior, interposés una denúncia en la qual ha informat del robatori.

La Guàrdia Civil ha indicat que des del primer moment les investigacions es van centrar en la jove que havia estat al càrrec de les atencions del cònjuge de la denunciant. Així, els agents van detenir a aquesta i a la seva parella després.

Després de fer diverses inspeccions d'establiments de compravenda d'or i un registre domiciliari, la Guàrdia Civil va recuperar diverses polseres d'or propietat de la denunciant. Algunes de les joies no es van trobar ja que havien estat venudes feia diverses setmanes i ja havien estat foses.

Pel que sembla, la detinguda es va apropiar de les joies mentre exercia les tasques de cura de l'ancià i després se les lliurava a la seva parella perquè les vengués en les cases de compravenda d'or. La Guàrdia Civil ha assenyalat que la parella podria haver obtingut uns beneficis aproximats de 2.500 euros amb la venda de les mateixes tot i que el seu valor era molt superior.

D'altra banda, la Guàrdia Civil de Pont D'Inca va detenir el passat 1 de juliol a dos brasilers de 22 i 23 anys com a presumptes autors de delictes de furt.

En Sant Antoni, la Guàrdia Civil va detenir a un holandès de 34 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions per agredir a un altre individu al cap. Pel delicte de maltractaments a l'àmbit familiar també s'ha detingut a dos individus en les localitats de Santa Magalida i Sant Antoni.