La Policia deté cinc persones i desarticula una organització que traficava droga a Son Banya

Publicado 12/7/2019 17:37:12CET
Motxilla amb diners i droga incautada a l'Operació Redhead' de la Policia Nacional a Mallorca.
Motxilla amb diners i droga incautada a l'Operació Redhead' de la Policia Nacional a Mallorca. - POLICÍA NACIONAL

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut cinc persones per trànsit de drogues, en una operació en dues fases amb la qual ha desarticulat una organització criminal dedicada a introduir substàncies estupefaents a Son Banya.

   Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional en una nota de premsa, als detinguts se'ls imputen delictes contra la salut pública i infracció a la Llei d'Estrangeria.

   L'operació, batejada com 'Redhead', s'ha saldat també amb la intervenció de cocaïna, vehicles d'alta gamma i 32.000 euros en metàl·lic.

   En la primera fase de l'operació, el passat 2 de juliol, es van interceptar dos vehicles preparats per ocultar cocaïna i es va intervenir un quilogram d'aquesta substància quan l'organització intentava introduir-la a Son Banya. També es van confiscar 17.000 euros i van ser detingudes dues persones, ambdues de nacionalitat espanyola, amb nombrosos antecedents per trànsit de drogues.

SEGONA FASE

   La segona fase va tenir lloc el dijous, amb dos registres a la localitat de Can Picafort, i van ser detinguts dos magrebins i un espanyol.

   Un dels magrebins tenia antecedents per trànsit de drogues i estava complint pena en un centre d'internament. Es trobava en règim de semi-llibertat, és a dir, que passava les nits al centre.

   En la segona fase es van intervenir prop de 15.000 euros, una bàscula de precisió, telèfons mòbils i dos vehicles.

   Els detinguts seran posats a disposició judicial en les properes hores.

Contador

Para leer más